Reliable power for a sustainable world

Contacteer ons / Contactez nous +32 2 880 23 11  E-mail: info@riello-ups-belux.be
Business Power Infrastructure & Management BVBA

Sales en service bedrijf voor België en Luxemburg

 

Business Power Infrastructure & Management ( BPIM ) is de Belgisch-Luxemburgse vertegenwoordiging van RIELLO Power Systems (RPS). Zij verzorgt de distributie en dienstverlening over de voorgenoemde territoria. Haar dienstverlening gaat over een zeer sterk doorgedreven pre-sales en engineeringscapaciteit naar een gemotiveerd en uiterst gespecialiseerd en uitgerust na-verkoopsteam.

Zij is gelegen in de Brusselse regio, op 5 minuten afstand van de nationale luchthaven Brussels Airport.

Het Business Power Infrastructure & Management RIELLO UPS  netwerk omvat door RIELLO RPS getrained service techniekers én gecertifieerde onderaannemers of partners. Zij maakt deel uit van een wereldwijd RIELLO RPS Service netwerk om zelfs uw internationale servicebehoeften te kunnen invullen.

Haar belangrijkste troeven:

  • Een uitgebreide en permanente voorraad van nieuwe UPS-toestellen om een snelle uitlevering of vervanging mogelijk te maken. (400VA tot en met 125kVA)
  • Een volledig pallet aan wisselstukken voor het RIELLO UPS gamma
  • Een remote gestuurde belastingsbank 400kVA om uw installaties te kunnen testen
  • Thermografische camera's voor een bijkomend non-contact preventief onderhoud.
  • Netanalyser en loggers ter controle en aanbeveling van de correcte UPS technologie of nominaal vermogen.
  • Uiterst getrainde, bekwame en gemotiveerde BA5 - stafmedewerkers die 24/7 tot uw dienst staan.
  • Voor uw studie-traject: sterkstroom specialisten/ingenieurs én volledige inzage in de technische specificaties van onze toestellen om u raad te geven bij het ontwerp van uw elektrische installatie naargelang uw vereisten.

De belgische activiteit werd opgericht in 2009 na overname van de vorige entiteit door EATON. Zij werd uitgebouwd door medewerkers met 19-jarige ervaring binnen het ontwerpen, diagnose en herstellen van uiterst kritische elektrische netten uit dezelfde sector. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en selectief maken van uw elektrische installatie met een gelijklopend economisch bewustzijn .

In 2012 namen we onze lokatie in op de Hoge Wei 37B te Zaventem.

Anno 2016 werd besloten uit te kijken naar een groter onderkomen, in de buurt van de Nationale Luchthaven. Op 1 juli 2019 werd dit werkelijkheid na een complex nieuwbouwtraject. Het nieuwe gebouw voorziet in een nieuw laboratorium, grotere stockagemogelijkheden, opleidings-en trainingsruimte voor zowel klanten als intern personeel.  Het is gelokaliseerd in een nieuw businesspark STEEN III op de Haachtsesteenweg te Melsbroek (Brussel). 

De bijkomende rollen van UPS systemen (netstabilisatie, vermogen storage, ...) vereisen meer testmogelijkheden en ruimte om dit verder te ontwikkelen. Het businesspark STEEN III is CO2 neutraal. We implementeren kortelings ons offgrid energysysteem ter studie, evaluatie en achteraf commercialisatie ervan.