Reliable power for a sustainable world

Contacteer ons / Contactez nous +32 2 880 23 11  E-mail: info@riello-ups-belux.be
Brand Values
Innovatie – het geheim van een Italiaans succesverhaal

INNOVATIE

HET GEHEIM VAN EEN ITALIAANS SUCCESVERHAAL

Product detail

Riello UPS biedt een breed productgamma, georganiseerd in 23 reeksen van uninterruptible power supplies (UPS), gebaseerd op verschillende state-of-the-art technologieën. Dankzij de onderzoekcentra te Legnago (Verona) en Cormano (Milan), wereldklasse voorbeelden van uitmuntendheid voor het ontwerp, ontwikkeling en producttesten van UPS systemen, kan Riello UPS voortdurend inoveren en zijn portfolio aan de top houden in termen van prestaties, betrouwbaarheid en concurrentievermogen. Daarnaast levert Riello UPS ook vaak ad hoc oplossingen voor grote tenders of commissies.
Deze oplossingen zijn gebaseerd op de ontvangen specificaties en onderstrepen de aandacht van het bedrijf naar de behoefte van de klant.

Riello UPS ontwerpt en produceert haar UPS systemen in Italië. Op deze manier blijft de directe controle over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van normen gegarandeerd. Het volledige productieproces, verkoop en na-verkoop worden op de voet gevolgd en zorgen voor een proces van voortdurende innovatie die rekening houdt met de terugkoppeling van de klanten.
Dit proces van continue verbetering, evenals het hebben van een direct effect op sales en after-sales service, helpt het imago van Riello UPS te consolideren als een betrouwbaar, dynamische en op kwaliteit gerichte onderneming.
Hierbij stopt het echter niet: de solide resultaten van Riello UPS in de ontwikkeling van UPS-systemen uitgerust met innovatieve cutting-edge technologieën  zoals de SuperCaps UPS en Smart Grid Ready UPS, i.e. klaar voor intelligente stroomverdeelnetten die de toekomst zullen bepalen, zijn het beste bewijs dat innovatie en kwaliteit echt de geheimen van het succes van Riello UPS zijn!

 

HET BELANGRIJKSTE DOEL VAN R&D

Office

Het doel van Riello UPS is om globale oplossingen die de kwaliteit garanderen te leveren; door R&D investeringen en de productie van veerkrachtige en efficiënte producten.
Riello UPS biedt toegevoegde waarde in de vorm van Power Quality – het uitgebreid gamma garandeert een oplossing voor elke kritische toepassing:

Power Quality kan met twee parameters samengevat worden:

Continuïteit 
een stabiel en veilig elektrische voeding garanderen

Kwaliteit 
op vlak van frequentie, spanning, sinusgolf en energie-efficiëntie