Reliable power for a sustainable world

Contacteer ons / Contactez nous +32 2 880 23 11  E-mail: info@riello-ups-belux.be
Energie en duurzaamheid
Betrouwbare stroom voor een duurzame wereld

Riello UPS ontwikkelt efficiënte oplossingen die door kwaliteit en de continuïteit de stroomtoevoer en de juiste werking van systemen zelfs tijdens kritische situaties garanderen.

Riello UPS implementeert in zijn producten voortdurend nieuwe oplossingen die gericht zijn op het beperken van energieverbruik door het verhogen van de efficiëntie en de actieve deelname aan het bevorderen van de duurzame ontwikkeling. Daartoe heeft het bedrijf ook milieuprojecten opgestart en doet het grote investeringen in de ontwikkeling naar nieuwe technologieën voor het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.
Riello UPS’s sociale betrokkenheid is gericht op het helpen van het heden en het vormgeven aan de toekomst, het combineren van de onvermijdelijke afhankelijkheid van energie en de bescherming van het milieu. Riello UPS is dan ook ISO14001 gecertifieerd.

​Riello UPS is altijd een grote voorstander van de gedragscode inzake energie-efficiëntie en kwaliteit van AC Uninterruptible Power Systems geweest. Deze gedragscode "Code of Conduct" is door de grote Europese UPS fabrikanten ondertekend en gericht aan de Europese Commissie.

Het beschrijft de energie-efficiëntie doolstellingen voor vermogens  van 300VA to >200kVA, van 25% tot 100% belasting. Riello UPS is ook de eerste fabrikant die zijn producten met ECO energy efficiency ratings identificeert.

Lees meer over onze producten